Forum sojuszu z gry Ikariam
Administrator
No to ja zacznę :-)
Mam na imię Paweł i niemało wiosenek już mam :-P Mieszkam w Będzinie, interesuję się komputerami, motoryzacją i rodzinką:-D
a gry to oczywiście strategie:-)
pozdrawiam
hejka... jestem Sebek... 15 latek mam (1992 rok)... hehehe... interesuje sie komputerami... i filatelistyka...
jestem trochu szalony.. ale ponoc znosny...
nie wiem jak to mozliwe ale uwielbiam sie wyglupiac...
heh... mieszkam w Miradowie...
(jest to mala wioska w woj. pomorskim blisko Starogardu Gd.) heh... w ikariam gram od niedawna...
ale to ciekawa i pasjonujaca gra...
heh... najlepsze gry to oczywista strategie... ale lubie tez Rpg trzelanki i wyscigi...
chcecie cos wiece wiedziec to piszcie na gg... badz na epulsa nick: juras_sebek
Cześć
Mam na imię Ola i mam 11 lat .
Mieszkam w Będzinie, jestem córką pablos1571.
Na ikariam gram już 3 msc. na świecie My i Ny .
Najbardziej lubię grać w gry strategiczne i przygodowe
Pozdrawiam cały sojusz Ola .
wiecie... roznie to bywa.. a tak jedziesz i to rowno z gosciami nawet z gornych polek... wiecie gdyby kazdy szedl uczciwie to naprawde podziw... nie kazdy grac potrafi na ikariam jade bez multi kont... ale w plemionach sie przydawaly...
ej alext w matematyce na 100% pewnosci tez nie ma czy jezt dobry wynik... ;D
ja z kolega na rozne sposoby zadania robilismy... ;P ale najczesciej wynik podobny byl...
heh nic... ale jak juz wtroncil to trzeba cos powiedziec do tego tematu...
no ale coz sorx to nie miejsce do takiego czegos...
witam wszystkich
nazywam sie 'Axel' mam 23 lata, studiuje na PG, pracuje jak robol ;p i bawie sie w oglupiajace gry online (ogame uni11 uni51 i uni60 no i ikariam na NY). Ta gra mnie wciagnela dlatego ze ma w sobie cos z cywilizacji w ktora gram od poczatku jej istnienia (kolejno civ civ2 civ3 civ conquest civ4). Pobawie sie tu troche poki co zadarlem z sojuszem -NN- Sfarmilem jednego z nich i wyobrazcie sobie ze 5 gostkow mnie neka - blokuja mi port ale armia nie wejda (130 lucznikow robi swoje
) z tego co widze w statach mam 5 armie w sojuszu tyle ze koszt jej utrzymania powoduje to ze jestem bankrutem ;p dlatego m. in. bawie sie armia i zadzieram z innymi. No i dlatego wstapilem do Waszego sojuszu (co by miec jakies zaplecze w razie czego) na zaproszenie kolezanki dyplomatki Pauli ktora mieszka w tym samym miescie co ja (paula tez PG czy UG moze?)
zycze sobie i Wam dobrej zabawy (czyt. bezsensownego marnotrawienia czasu) przy ikariam. No i buziak dla wszystkich sojuszowych Pań :-*
jestem Hajtez (imienia nie zdradzę ) mam 22 lata i studiuje sobie na UŁ. Moim głównym zainteresowaniem jest kendo, w wolnym czasie gram w gry RPG i oczywiście w Ikariam. Lubię imprezki z dużą ilością alkoholu
Jak już naprawdę nie mam co robić uczę się
Otwarty, szczery, żartowniś - wrzucacz, berserk